دسته‌ها

متفرقه

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

خدمات وبلاگ نویسان جوان

ژوئن 2012
ش ی د س چ پ ج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
 
No Image
خوش آمديد!
خطبه۵۰ازنهج البلاغه فتنه وپدید امدن ان پيوند ثابت

بسم الله الرحمن الرحیم خطبه پنجاهم ازنهج البلاغه همانا پیروی ازهوسهای نفسانی اغازگر هراشوب وفتنه است.وفرمانهای است نواورده که کتاب خداباان نواوریها مخالف است.وبعضی ازبعضی دیگرمساعدت می جویند تادرجهت عکس دین خداعمل به ان راعهده گیرند.پس اگر حق خلاص شود ازامیختن باباطل حق برای ازدین برگشتگان مخفی وپنهان نمی شودوباز اگر حق باطل راپوشش ندهدفرصتی برای دشمنان باقی نمی ماند.با همه اینهاخوب وبدوتروخشک باهم می امیزندوپاک وناپاک باهم مخلوت می شوندودراین میان شیطان مجال می یابدوبه فریب دیگران مشغول میشودتااینکه برپیروان خود غالب ایدوانهارامنحرف کند.وانان که الطاف الهی رادریافته باشند نجات می یابندونزد خداپیشینه خوب دارندودرمسیر حق حرکت می کنند.وسلام علیکم ورحمته الله وبرکاته بتاریخ۶/۴/۱۳۹۱ه.ش.برابربا۶شعبان المعظم ۱۴۳۳ه.ق. و۲۶/۶/۲۰۱۲میلادی موفق وموید باشید به امید دیدار

نظرات[۰] | دسته: فرهنگی | نويسنده: yahya abdovali | ادامه مطلب...

 
خطبه۴۱ازنهج البلاغه وفاداری ونهی ازمنکر پيوند ثابت

بسم الله الرحمن الرحیم ازخطبه چهل یکم ازنهج البلاغه.همانا وفا توام باصداقت است وهیچ سپری چون وفابازدارنده ازگزندنیست وانکه اطلاع از محل بازگشتنش دارد هرگز بی وفایی نکندودردورانی زندگی می کنیم که مردمش مکر رازیرکی شمرده وبی خردانشان راچاره ساز خود می دانندخداوند انهاراکیفر دهد.چراچنین فکر می کنند وگاهی اتفاق افتاده که شخص دانا ازچاره کاراگاه است امافرمان خداوندمانع چاره اندیشی اومی شود.پس اگاه وتوانابرسرانجام کارچاره رارها می کندتاکسی که بیم وپروای دین ندارد وقت راغنیمت بداند وسود ومنفعت ان رابرگیرد.وسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته بتاریخ۶/۴/۱۳۹۱ه.ش.برابربا۶شعبان المعظم۱۴۳۳ه.ق.و۲۶/۶/۲۰۱۲میلادی موفق موید باشید به امید دیدار

نظرات[۰] | دسته: فرهنگی | نويسنده: yahya abdovali | ادامه مطلب...

 
حرکت پیامبر ازمکه به مدینه پيوند ثابت

«ابن کثیر» در السیره النبویه ضمن بیان مسیر هجرت رسول خدا از مکه به مدینه، معتقد است: سفر پیامبر(ص) ۱۵ روز به طول انجامیده، زیرا از طریق ساحل حرکت کرده که طولانی‌تر از راه عادی بوده است.
به گزارش جهان به نقل از فارس، به تازگی کتاب «مسیر هجرت رسول خدا(ص)» اثر عاتق‌بن غیث بلادی به فارسی ترجمه شده است. در پایان این کتاب نقشه‌ای از هجرت رسول خدا از مکه تا مدینه بر اساس نگارنده کتاب وجود دارد که توسط مؤسسه فرهنگی و هنری اطلس تاریخ شیعه تهیه شده است.

حجت‌الاسلام ابوالفضل بنایی کاشی مدیر این مؤسسه به خبرنگار فارس گفت: برای تهیه نقشه هجرت رسول خدا بیش از ۳۰۰ نفر ساعت زمان صرف شده است.

وی درباره ویژگی‌های این نقشه گفت: تمام کارهای پژوهشی نقشه در موسسه انجام شده و نتیجه نهایی برای دقت نظر بیشتر به سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ارائه و از مشورت آن‌ها نیز استفاده شده است.

بنایی افزود: نقشه مذکور ابتدا به صورت ماهواره‌ای با جزئیات تمام تهیه شد، سپس بر اساس توصیفات میدانی نویسنده کتاب «علی طریق الهجره» نقطه‌یابی شده است

مدیر مؤسسه فرهنگی و هنری اطلس تاریخ شیعه، طول مسیر طی شده توسط پیامبر را حدود ۴۵۰ کیلومتر ارزیابی کرد و افزود: به گفته اکثر مورخان پیمودن این مسیر در ۲۰ منزل صورت گرفته و ۱۵ روز به طول انجامیده است.

* منازلی که نام آن‌ها در مسیر هجرت رسول خدا ذکر شده است

۱٫ کوه ثور: در نص سیره نام آن آمده است و جغرافی‌دانان درباره آن گفته‌اند که در پایین مکه واقع شده است. این ادعا صحیح نیست و درست این است که کوه ثور در سمت جنوب مسجدالحرام به فاصله سه کیلومتر واقع شده است.

۲٫ عسفان: شهری آباد در روز اول سفر ذکر شده است. پیامبر با عبور از وادی عسفان، از راه غیر معمول و در جنوب وادی حرکت کرده‌اند و با عبور از سنگلاخ‌هایی، در پایین امج فرود آمده‌اند.

۳٫ امج: امروز به خلیص معروف است. در روایات سیره آمده است که پیامبر از پایین امج عبور کرده و در این مسیر که گردنه‌های متعددی در آن به چشم می‌خورد، حرکت کرده است. سپس از بخشی از وادی قدیمی گذشته است.

۴٫ قدید: وادی پربرکتی است و از بزرگترین وادی‌های حجاز به شمار می‌رود؛ چشمه‌های جوشان با آب‌های گوارا و مزارع سرسبز دارد.

۵٫ خیمه‌های ام معبد: در شمال قدیه قرار دارند. «ام معبد خزاعی» زن نیک‌سیرتی بود که پیامبر(ص) و ابوبکر در مسیر هجرت مهمان او شدند.

۶٫ الخرار: همان وادی جحفه و غدیر خم در شرق رابغ است.

۷٫ گردنه المره: چاه‌های المره امروزه معروف هستند که بعد از الخرار و در جانب الفرع قرار دارند.

۸٫ لقف: به کسر لام و سکون قاف و آخر آن فاء و غیر این ضبط، نادرست است. این وادی از شمال در نزدیکی چاه رضوان، در وادی الفرع گسترده می‌شود. به طور کلی، حرکت پیامبر(ص) در شب به طور پنهانی بوده است. حرکت پیامبر در مدالج چنان که در لفظ روایت آمده بسیار پنهانی بوده است.

۹٫ مدلجه مجاح: مدالج در این ناحیه چهار تا هستند و به طور متوالی در طول مسیر قرار دارند. مدلجه لقف از شمال به سمت لقف گستره شده و آب آن با مدلجه مجاح تقسیم می‌شود و گردنه‌ای بین آن دو هست که جاده از آن می‌گذرد. مدلجه مجاح که از جنوب مجاح، در مقابل مصب عصوین گسترده می‌شود و مدلجه ثقب که در اجیرد گسترده می‌شود و اجیرد دره‌ای است در ثقب و در بالای البستان. ثقب در پایین القاحه و القاحه در الابواء گسترده می‌شود. مدلجه تعهّن نیز به سوی چشمه تعهّن در جهت شمال امتداد پیدا می‌کند.

۱۰٫ مرجح و ذی‌العضوین (الغضوین): مرجح دره‌ای است که از شمال در محاج گسترده می‌شود و العضوین دو دره‌‌اند که به هم می‌پیوندند و بعد در مجاح گسترده می‌شوند. امروزه به آن دو العصی (جمع عصا) اطلاق می‌شود و کلمه عصا را برای هر یک از آنها به تنهایی به کار می‌برند.

۱۱٫ ذوکشر: درست آن ذوکشد (با دال مهمله) است که امروزه به نام کشد معروف است. کوهی است که در وادی ثقب از جنوب در برابر اجیرد امتداد پیدا کرده و جاده‌ای که به سمت القاحه می‌رود، از آن عبور می‌کند. در حدیث هجرت آمده است که راهنما آنها را از ذاکشر برد و سپس وارد جداجد شدند که چاهی قدیمی است و در حدیثی نام چاه، جدجد آمده است. ابوعبیده تلفظ درست آن را چاه جدّه دانسته است و چاه جُدْجُدْ نامیده است؛

۱۲٫ الاجرد: درست آن اجیرد است. دره‌ای است که در وادی ثقب از شمال گسترده می‌شود.

۱۳٫ مدلجه تعهّن: مدلجه تعهّن نیز به سوی چشمه تعهّن در جهت شمال امتداد پیدا می‌کند.

۱۴٫ العبابیه و العبابیب: امروزه شناخته شده نیست.

۱۵٫ الفاجه: و درست آن، القاحه با قاف و حاء مهمله است؛ چون مسیر از تعهّن از طول وادی الفاجه عبور می‌کند. قاحه دره‌ای بزرگ و دارای وادی‌های بزرگ است.

۱۶٫ العرج: وادی بزرگی است که از بالای وادی غیقه گسترده می‌شود.

۱۷٫ گردنه الغائر: همان گردنه رکوبه است و رکوبه تا امروز شناخته شده نبود و شاید الغائر اسم آن وادی است که در پایین آن گردنه قرار دارد؛ چون وادی هم‌‌کف و مسطح و در پایین کوه‌ها قرار دارد و در سیره ثابت است که پیامبر از رکوبه عبور کرده است.

۱۸٫ بطن رئم: این وادی از سمت غرب امتداد یافته و در وادی النقیع در نزدیکی چاه‌های الماشی گسترده می‌شود و مسیر آن همواره برای کسانی که پیاده و سواره آن را پیموده‌اند، معروف بوده است.

۱۹٫ قباء: شهری آباد بوده که به صورت یکی از محله‌های مدینه منوره درآمده است و در سمت جنوب آن قرار دارد. اولین مسجدی که براساس تقوی بنا شده در آنجاست. در غرب قباء «عَصْبَه» یکی از منزلگاه‌های مسافرانی است که به سمت مدینه می‌آیند. پیامبر هنگامی که از منزل عصبه به سمت وادی العقیق می‌رفت، ابوسلمه رسید و همراه پیامبر به حمراءالاسد رفت. در لسان العرب، «العُصبه» آمده است. جایی را که مهاجران به مدینه، در آن منزل گرفتند، در نزدیکی قباء می‌داند و به صورت «عَصَبه» هم آورده.

* آشنایی با مؤسسه اطلس تاریخ شیعه

بر اساس این گزارش، مؤسسه فرهنگی ـ هنری اطلس تاریخ شیعه تحت اشراف آیت‌الله خوشوقت با مدیریت حجت‌الاسلام بنایی کاشی حدود ۱۰ سال است که با رویکرد نوآوری در روش‌ها و ایجاد جاذبه‌های هنری فعالیت می‌کند.

در حال حاضر فعالیت مؤسسه در قالب چهار گروه «اطلس قرآن»، «تاریخ»، «جغرافیا»، «تنظیم و نشر آثار آیت‌الله خوشوقت» و کانون نشر احکام در جریان است.

مشهوترین اثر این مؤسسه کتاب «اطلس تاریخ اسلام» با تقریظ علامه جعفر مرتضی عاملی و آیت‌الله خوشوقت است که در سال ۱۳۸۹ مورد تمجید مقام معظم رهبری قرار گرفت.

نظرات[۰] | دسته: فرهنگی | نويسنده: yahya abdovali | ادامه مطلب...

 
خیرات زنده هابه مردگان میرسد پيوند ثابت

بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یااباعبدالله وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ابدامابقیت وبقی اللیل والنهار.جهت شادی ارواح طیبه شهدا بخصوص شهدای کربلاوشهدای دوران دفاع مقدس وشادی روح بنیانگزارکبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(قدس ره)شریف وشادی روح اموات جمع حاضر فاتحه .جهت دیگرفضل الهی که درارتباط زندگان به مردگان است فایده دادن خیرات زنده هاست که برای مردگان انجام میدهندودراین مقام روایات وداستانهای افزون ازشماراست.بسند صحیح ازحضرت صادق(ع)می فرماید که بساباشد درتنگی وشدت است وخداوندبه اووسعت میدهدوازتنگی بیرون میاورد پس به او میگویند این راحتی که برایت پیش امدبسبب نمازی است که فلان برادرمومن توبرایت بجای اوردوفرمودمیت شادمیشودوبدعاواستغفاری که برایش می کنند فرج می یابدچنانچه زنده شادمی شودبه هدیه ای که برایش می برندوفرمودبرمیت داخل میشوددرقبرش نمازوروزه وحج وصدقه وسایر کارهای نیک ودعاوثواب ان کارها برای کسیکه بجا اورده وبرای مرده هردو نوشته میشود.ناگفته نماندعمده خیرات برای پدرومادروخویشان وسایرمومنین انستکه پیش ازهرکاری بدهی های انها رابپردازدوحقوق خداو خلق که برذمه انها است ادا نمایدوحج وسایر عباداتی که از ایشان فوت شده قضا کندیادیگری را اجیرنمایدودرانفاقهای مستحبی ارحام میت رامقدم دارد.وسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته بتاریخ سه شنبه ۳۰/۳/۱۳۹۱ه.ش.و۲۸رجب المرجب۱۴۳۳ه.ق.و۱۹ژوئن۲۰۱۲میلادی موفق مویدوسربلند باشید به امید دیدار

نظرات[۰] | دسته: فرهنگی | نويسنده: yahya abdovali | ادامه مطلب...

 
اسلام پيوند ثابت

بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیکم یا رسول الله حضرت رسول اکرم درنهج الفصاحه می فرماید:ثلاث اخلف علیهن:لایجعل الله تعالی من له سهم فی الاسلام کمن لاسهم له واسهم الاسلام ثلاثه:الصلاه والصوم والزکاته ولایتولی الله عبدافی الدنیافیولیه غیره یوم القیامه ولایحب رجل قوما الاجعله الله معهم والرابعه لوحلفت علیها رجوت ان لااثم.لایسترالله عبدا فی الدنیا الاستره یوم القیامه.می فرماید:من درباره سه چیز سوگند می خورم اولخداوندکسی راکه سهمی دراسلام دارد مانند کسی نمی داند که سهمی نداردوسهم های اسلام سه است۱-نماز۲-روزه۳-زکات دوم چون خداوندبابنده ای دوستی کنددیگردرقیامت اورابه کسی دیگروانمی گذارد.سومهرکه مردمی رادوست داردخدایش با ان محشور می کند.چهارم که اگردرباره ان سوگندخورم امیددارم که گناه نکرده باشم-چون خداوند کاربنده ای رادردنیاپوشیده بدارددرقیامت نیزپوشیده می دارد.وبازمیفرماید:بنی الاسلام علی خمس:شهاده ان لااله الاالله وان محمدارسول الله واقام الصلاه وایتا الزکاه وحج البیت وصوم رمضان.اسلام برپنج چیزاستوار است:شهادت براینکه معبودی جزخدای یگانه نیست ومحمدپیامبرخداست وبه چا داشتن نمازوادای زکات وحج وروزه ماه رمضان وباز می فرماید:ثلاثه من قالهن دخل الجنه:من رضی باالله رباوبالاسلام دیناوبمحمد رسولاوالرابعه لهامن الفضل کما بین السما والارض وهی الجهادفی سبیل الله عزوجل:سه چیز ادمی رابه بهشت می برد:ان که خدای راپروردگارحویش بداندواسلام رادین خویش بگیردومحمدرارسول خدابداندوچهارمی ارجی است به اندازه انچه میان اسمان وزمین است وان جهاددرراه خداوندعزوجل است ودر فرهنگ ماامت اسلامی وانقلابی وپیرو خط امام وولایت فقیه باید رعایت شود بدینوسیله شهادت هفتمین اختر تابناک اسمان امامت وولایت حضرت امام موسی کاظم رابه ملت مسلمان ایران وجهان اسلام وشیعیان اهل بیت عصمت طهارت تسلیت می نمایم وسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته بتاریخ شنبه۲۷/۳/۱۳۹۰ه.ش.مطابق با۲۵رجب المرجب۱۴۳۳ه.ق.و۱۶ژوئن۲۰۱۲میلادی به امید دیدار

نظرات[۰] | دسته: فرهنگی | نويسنده: yahya abdovali | ادامه مطلب...

 

No Image
No Image No Image No Image
 
 
 

طراحی : سایت سازه گیلان

No Image No Image